Algemene voorwaarden

Voor €45,00 per jaar ben je “Member van Trinity”. Dit is een lidmaatschap per jaar. Als je bijvoorbeeld lid wordt in juni 2018 geldt dit lidmaatschap t/m mei 2019. Hierna wordt het automatisch vernieuwd, tenzij je opzegt (door een mail te sturen naar info@bandtrinity.com).

Reeds geïncasseerde bedragen kunnen niet meer teruggestort worden. De eerste betaling wordt door Interticket afgeschreven (TrueTickets), de bijdrage van de volgende jaren wordt door Trinity Music afgeschreven. In januari worden de kosten voor je lidmaatschap afgeschreven voor dat jaar.

Als member ontvang je diverse voordelen:

NB: Als je meerdere keren gebruik maakt van een aanbieding (bij het member worden) wordt je hiermee ook automatisch meerdere keren lid.

Als je voor het eerst member wordt ontvang je éénmalig een welkomstkado. Dit kan per keer verschillend zijn. Je welkomstcadeau is direct de verrassing voor het eerste jaar. Je kunt je welkomstcadeau ophalen bij het eerstvolgende Trinity concert dat je bezoekt. Het welkomstcadeau wordt alleen bij hoge uitzondering in overleg met het management van Trinity toegestuurd.